Saskia Serlé en Arjan Velner exposeren lichtkunstwerken, sobere stillevens en lucide landschappen in de expositie ‘Duistere Lichten’.

Een bijzonder onderdeel van deze expositie zijn de geheimzinnige lichtkunstwerken die Saskia Serlé en Arjan Velner samen maken. Een dodecaëder (een figuur met twaalf vijfhoekige vlakken van gelijke afmetingen) waar je je verliest in een oneindige ruimte. Een duister doodshoofd met een hoorn en draaiende oogleden, een ruimteschip met wuivende pilasters, een onderzee landschap met tropische kleurenschakeringen.

Bij Saskia en Arjan beweegt het, maakt geluid en geeft het licht in de duisternis. Hun materiaal bestaat uit min of meer toevallige vondsten op Marktplaats en in tweedehands winkels, vondsten die ideeën opleveren of al bestaande ideeën mogelijk maken. Al werkende ontstaan bijzondere vormen. Als je goed kijkt zijn veel van die onderdelen te ontdekken.

Daarnaast vormen de lucide landschappen van Saskia in deze expositie een levendige, kleurrijk geheel. Landschappen van over de hele wereld zijn de basis voor deze schilderijen, die zijn ontstaan uit onderzoek op Google earth. Als je goed kijkt zijn landschappelijke elementen te herkennen. Rijstvelden, wadi’s, meanders, pingo’s, landslides, heuvelruggen, canyons.
De sobere stillevens vertellen elk hun eigen verhaal, een uitgelopen zoete aardappel in een olielampje, balletschoenen bij gekraakte noten, schaapjes op een hoed.

Bekijk hieronder een video over de tentoonstelling van Saskia Serlé en Arjan Velner.

De tentoonstelling van Saskia Serlé en Arjan Velner duurt tot 24 december #art #kunst #expositie #exhibition #duisterelichten #saskiaserle #arjanvelner

D U I S T E R E L I C H T E N
.
.
Vanaf woensdag te zien: expositie Duistere Lichten van @saskiaserle en @arjan.velner
.
OPENING: zondag 21 november 15.00 uur
.
.
#art #kunst #expositie #exhibition #duisterelichten #saskiaserle #arjanvelner #donkeredagenvoorkerst

‘Groene energie’

Op naar de lente om de expositie van Saskia Serlé en Arjan Velner te bezoeken. #duisterelichten

Een video over de tentoonstelling van Saskia Serlé en Arjan Velner. #duisterelichten

‘Human Unicorn’
Werk van Saskia Serlé en Arjen Velner.

De Firma van Drie is dicht t/m 19 januari. De expositie van Saskia Serlé en Arjen Velner is na opening te bezichtigen. @saskiaserle #duisterelichten

‘Domo studiofoto’
Werk van Saskia Serlé en Arjen Velner.

De Firma van Drie is dicht t/m 19 januari. De expositie van Saskia Serlé en Arjen Velner is na opening te bezichtigen. @saskiaserle #duisterelichten

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.